Siera

A Siera moduláris rendszer lehetővé teszi nagyméretű kanapék és sarokkanapék létrehozását a nagy, tágas belső terekhez. Újdonságnak számítanak a minimalista stílusú (két változatban választható: téglalap alakú és hosszított), fémvázra épülő, laminált tetejű, tölgyszínű bevonattal rendelkező asztalok. Az asztalok önálló egységként is funkcionálhatnak, vagy beépíthetők az elrendezésbe, modern megjelenést kölcsönözve annak.

Megosztás:
Leírás
További információ
Leírás

Ez a termék egy prémium kategóriás termék, mely a magasabb árkategória mellett a legmagasabb szintű minőséget, egyediséget és komfortérzetet biztosítja Önnek az idő és értékállóság jegyében!

Több száz szín és textúra közül választható, köztük vegyszermentesen, vízzel is tisztítható, ide értve a gyermek-és kisállat barát szöveteket is.
Választható szövet és valódi bőr huzattal is.
Csak beltéri használatra javasolt.

A Siera tökéletes választás kisebb és nagyobb terekbe is. Különböző elemekből állítható össze, így Ön dönti el, hogy L vagy U alakú ülőgarnitúrát szeretne, vendégággyal vagy pedig anélkül.

Tervezés
Az elemlista segítségével, lehetőség van önállóan vagy kollégáink segítségével a megfelelő összeállítást kiválasztani, amit az igényeknek legjobban megfelelő funkciókkal tudnak felruházni.

Anyag
- Általános szövet
- Vízzel tisztítható/Aqua Clean szövet
- Valódi bőr

További információ
Méretek
Magasság: 83 cm
Ülésmagasság: 49 cm
Ülésmélység: 78 cm
Szélesség: 122 cm
Mélység: 113 cm
Item added to cart View Cart Checkout
A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához Kívánságlista megtekintése
Item removed from wishlist